Ligging appartement

Naast de zeedijk

Villa Louise - vakantieappartement Nieuwpoort - zee en strand

Appartement “Villa Louise” is gelegen in de Lombardsijdestraat 3 (Residentie Whitby) te Nieuwpoort en is ideaal gesitueerd in het hart van Nieuwpoort-Bad.

Alle voorzieningen of bezienswaardigheden zijn op korte wandelafstand bereikbaar. Bijkomend heeft ons appartement een rechtstreekse toegang tot de zeedijk alsook kun je via de garagepoort op de zeedijk of aan de kant van de pier gemakkelijk je strandspullen of fietsen opbergen.

Winkelen

shoppen in Nieuwpoort

In de directe omgeving vind je alles wat je nodig hebt om van een zorgeloze vakantie te kunnen genieten. Verschillende bakkerijen, slagers, supermarkten, tearooms en (kindvriendelijke) restaurants zijn allemaal gemakkelijk te voet bereikbaar. Ook de tramhalte ligt slechts op 100m afstand verwijderd.

Hou je meer van winkelen en shoppen dan zijn wij ervan overtuigd dat je zeker en vast je ding vindt in de mooie en uitgestrekte winkelstraat in de Albert I-laan.

Wandelen & fietsen

Villa Louise - vakantieappartement Nieuwpoort - fietsen en wandelen

Een aanrader is ook om eens langs de mooie promenade, die Nieuwpoort Bad met Stad verbindt, te wandelen of te fietsen. Of neem eens het overzetbootje naar het mooie natuurreservaat De Ijzermonding. En wat al zeker niet mag ontbreken tijdens jullie verblijf is een avontuurlijk ritje met een go-cart. Wedden dat jullie en jullie kinderen hier allemaal dol op zijn?

Voor vragen of meer info

Ligging & contact

Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons.

Locatie "Villa Louise"

Residentie "Whitby"
Lombardsijdestraat 3, 8620 Nieuwpoort

Scroll naar boven