Kindvriendelijk

Een topvakantie met de kids

Kindvriendelijk appartement

Ouders kunnen pas echt genieten van een zorgeloze vakantie wanneer ook de kinderen zich kosteloos en op een veilige wijze kunnen amuseren. Ook wij als uitbaters zoeken voor onze vakantie steeds naar een kindvriendelijk verblijf. En die vind je maar zelden…

Om die reden hebben wij villa Louise zo kindvriendelijk mogelijk ingericht. Het appartement is uitgerust met aangepast meubilair (kinderbedjes, eetstoel, verkleinbril voor de wc, kinderbestek, kleuterstoelen,…) en een uitgebreid assortiment speelgoed. Wil je kleintje liever kleuren, spelen met de blokken, een gezelschapsspel spelen, kijken naar een DVD op hun kamer, of lekker chillen in de lounge in de zon, het kan allemaal want alles is hiervoor aanwezig.

De kinderkamer is bovendien ook uitgerust met een traphekje zodat jullie oogappels niet zo maar de trap kunnen nemen of andere ondeugende dingen doen.

En een extra troef van dit ruime appartement is dat je zalig kunt genieten van een lekker ontbijt, een aperitiefje en/of avondmaal op het ruime zonnige terras van 30m², terwijl jullie kinderen ongestoord en veilig kunnen spelen, een dutje doen of een filmpje kijken !

Kindvriendelijk Nieuwpoort

Nieuwpoort is heel kindvriendelijk. Het ganse jaar door zijn er verscheidene activiteiten voor elke leeftijd. Rij eens met een go-cart, breng een bezoek aan de kinderboerderij de Lenspolder, neem eens de overzetboot, ga eens zwemmen naar Sunparks, geniet samen van een ijsje of pannenkoek of verblijf de ganse dag aan het strand.

Voor de sportievelingen onder jullie kun je ook een prachtige mountainbiketocht maken op het strand of avontuurlijk wandelen in de duinen. Raadpleeg ook zeker eens de website van The Outsider Coast waar je diverse activiteiten kunt reserveren in en om Nieuwpoort.

Wens je graag nog wat meer informatie voor een kindvriendelijk verblijf, contacteer ons gerust en dan helpen we jullie met veel plezier op weg met tips en aanraders.

De Lenspolder

kinderboederij De Lenspolder Nieuwpoort

The Outsider Coast

The Outsider Coast Nieuwpoort

Sunparks

Sun Parks Oostduinkerke
Voor vragen of meer info

Ligging & contact

Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons.

Locatie "Villa Louise"

Residentie "Whitby"
Lombardsijdestraat 3, 8620 Nieuwpoort

Scroll naar boven