Vakantieappartement Villa Louise

Een topvakantie AAn de Belgische kust

Vakantieappartement 'Villa Louise'

Ons prachtig duplexappartement is ideaal gelegen in Nieuwpoort-Bad. Met zijn rechtstreekse toegang tot de zeedijk, de directe aansluiting met de promenade en pier en op 50m van de winkelstraat vormt dit de perfecte uitvalsbasis voor uw zorgeloos vakantieverblijf!

Met een oppervlakte van 110m² kun je wel stellen dat Villa Louise een heel ruim appartement is. Uniek aan dit appartement is het grote zonnige zuiders gericht terras van meer dan 30m² uitgerust met een eettafel en prachtige lounge waar je de ganse dag kunt genieten! Daarnaast is er ook nog een terras aan de voorzijde waar je kan genieten van de ochtendzon met zicht op de havengeul en de vuurtoren.

Ons appartement is geschikt voor maximum 8 personen en kan nog uitgebreid worden met een kinderbedje voor de allerkleinsten. Het beschikt over 2 slaapkamers (1 kamer met dubbelbed en 1 kamer met dubbelbed en stapelbed), een ruime badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet op de verdieping en op het gelijkvloers een ruime eetkamer (met 2-persoons zetelbed), een goed uitgeruste keuken en een afzonderlijk toilet.

Op de ondergrondse verdieping is een garagebox voorzien waar u heel gemakkelijk uw wagen en fietsen kunt stallen.

Aangezien wij hygiene en netheid hoog in het vaandel dragen, wordt het appartement steeds door ons gepoetst en worden de bedden standaard voorzien van een matras- en kussenbeschermer die voor elke nieuwe gast ververst wordt. Een service die we jullie graag aanbieden.

Vakantie aan de Belgische kust

Visit Villa Louise in Nieuwpoort

Voor vragen of meer info

Ligging & contact

Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons.

Locatie "Villa Louise"

Residentie "Whitby"
Lombardsijdestraat 3, 8620 Nieuwpoort

Scroll naar boven